De guitarres i dubtes de tren

D’un temps cap aquí que em fa goig comprar-me una guitarra acústica. No tinc ni idea de solfeig ni de música en general. Però sempre m’he enmirallat en Lluís Gavaldà que fa aviat 23 anys que compon cançons, toca la guitarra i canta amb Els Pets i només sap fer tres acords. Com The Ramones. Jo seria un fervent practicant del "Ramonisme" entés com a estil musical.
I ara el dubte ferroviari. Diumenge vaig anar en tren regional a Tarragona i la veu en off a cada estació deia: "Proxima estacion: Cambrils." en castella i després en català enlloc de dir: Propera estació Cambrils sonava: Era… tació… brils." Quin tacte amb la llengua catalana no? Passa a totes les línies o només a Regionals Renfe??

Salut!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.